Navštivte naši kamennou prodejnu v Praze 10 - Vršovicích. Otevřeno máme od pondělí do pátku 9:00-18:00

Hodnocení obchodu

4,6 456 hodnocení
Přidat hodnocení
5
382x
4
34x
3
12x
2
7x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
| 10.1.2018 22:53
Komunikace i dodání bylo v naprostém pořádku.
| 10.1.2018 19:10
Spokojenost s komunikací obchodu i s rychlostí vyřízení objednávky u zboží, které nebylo skladem.
| 10.1.2018 18:14
Vse ok
| 9.1.2018 20:55
Vše ok a rychle....
| 9.1.2018 11:29
Vše jak má být.
| 8.1.2018 12:10
Super
| 8.1.2018 11:37
Vše v pořádku,doporučuji.
| 1.1.2018 13:16
Zboží nabízené v eshopu nebylo skladem a nedokázali odhadnout kdy by mohlo být.
| 29.12.2017 13:10
Rychlé jednání
| 29.12.2017 07:49
+ Rychlé vyřízení objednávky. V neděli jsem objednal a ve středu jsem měl potahy v pořádku doma.

| 28.12.2017 20:00
+ Rychlost,kvalita,vstřícnost☺
- Žádná

Nakupovala jsem zde již podruhé a opět 100% spokojenost
| 21.12.2017 11:36
+ Komunikace na jedničku
- Zboží neměli skladem, přesto, že bylo označené skladem.

| 15.12.2017 19:10
rychlé jednání, samá spokojenost
| 10.12.2017 18:16
Velice ochotná prodavačka.
| 9.12.2017 14:24
Z nákupem jsem velmi spokojen,
| 5.12.2017 17:47
Zboží jsem před deseti dny objednal a stále čekám na doručení.Jedná se sice o malou objednávku,kterou jsem zaplatil kartou,včetně poštovného,ale zatím nic!!Chyba asi není v obchodé,což jsem si ověřoval ale takovéto doručování Českou poštou mnoho zákazníků obchodu určitě odradí.Beru na vědoní,že je čas předvánoční,ale myslím si,že za osm dní kdy bylo Českou poštou zboží přijato je docela síla, že se nic neděje bez jakékoli zprávy nebovysvětlení.Jsem smířen,že moje auto nebude jezdit s objednanou anténou,ale odjadnat si zboží mnohem důležitější,to by mi asi vadilo mnohem víc.S pozdravem Míra!
| 4.12.2017 12:46
+ Rychlý a bezproblémový obchod.

| 4.12.2017 10:04
+ rychlé vyřízení

| 2.12.2017 18:45
bez výhrad
| 2.12.2017 18:45
+ rychlost,solidnost v jednání.

| 26.11.2017 07:03
Perfektní komunikace,rychlost doručení.
| 23.11.2017 09:45
Komunikace i eshop perfektní, není co vytknout.
| 13.11.2017 18:09
+ Pro Pražany jednoznačně možnost zboží prohlédnout a osob. vyzvednout
- Objevil jsem obchod náhodou na int. Zastrčený, slabá propag.

Zakoupil jsem i potahy sedadel, paráda. Velká možnost výběru barev, druhu i cenových relací. Nekupujete zajíce v pytli. Velký výběr dalších doplnků.
| 8.11.2017 15:02
+ Rychlé dodání, kvalitní zboží.

V nabídce potahy pro konkrétní typ vozu - sedí perfektně!
| 1.11.2017 11:02
+ Ok

| 30.10.2017 21:59
potahy nejdou moc dobře natahovat i když jsou určeny pro dany typ auta
| 23.10.2017 21:10
+ Dobrý

| 13.10.2017 14:00
+ super

| 9.10.2017 17:43
+ příjemná obsluha

| 8.10.2017 15:52
S obchodem spokojenost, ale dopravce ČP je mizerie. Kdyby byl dobrý dopravce, tak by mé hodnocení bylo velmi vysoké.
| 7.10.2017 12:59
dobry obchod i komunikace-spolehlivy
| 5.10.2017 09:39
+ Rychlost
+ Komunikace

Objednávku jsem objednával o víkendu a rovnou platil kartou. V pondělí dopoledne byla objednávka připravená k odběru. Vše proběhlo bez problému a rychle. Obchodníka mohu jen doporučit.
| 29.9.2017 13:44
Dobré
| 10.9.2017 21:02
spolehlivý nákup.
| 1.9.2017 20:06
Výborná komunikace s obchodem, kvalitní autopotahy, celková spokojenost, vřele doporučuji!!!!!
| 1.9.2017 09:13
+ Termín dodání.

| 28.8.2017 07:22
celková spokojenost, slušné ceny
| 26.8.2017 12:18
- Klamou zákazníka neinformují ó stavu objednávky

| 23.8.2017 18:17
+ Vše přehledné

| 20.8.2017 18:18
Perfektní obchod, zboží dorazilo, na dotaz mi bylo odpovězeno téměř okamžitě a vše skvěle vysvětleno.Doporučuji!
| 20.8.2017 13:59
+ Zboží došlo v pořádku a rychle
+ Široká nabídka zboží a rychlost vyřízení

| 18.8.2017 11:45
Koupila jsem jen drobnost, ale jsem spokojena.
| 16.8.2017 12:43
- Vřele můžu tento obchod doporučit ! - Velká výhoda, že obchod má spoustu zboží skladem a žádné dlouhé čekání !
| 14.8.2017 13:03
Přehlednost a rychlost = dobré ceny.
| 13.8.2017 19:59
Velice ochotná paní, která mi moc pomohla s výběrem, neváhala zboží vybalit, zkontrolovat, takže ještě jednou díky a míň takových zákazníků, jako jsem byla já:-).
| 7.8.2017 08:31
Hezké zboží Přiměřená cena
| 3.8.2017 20:06
+ dostupnost autem

| 28.7.2017 21:08
- nedali vůbec vědět že jim došla platba,stav zakázky a odesláni prostě nic až my psal dopravce že my to vezou

| 24.7.2017 17:17
+ Spokojenost

| 24.7.2017 11:40
- vana je poslaná ve srolovaném stavu ani po týdnu se ještě nesrovnala

| 17.7.2017 19:34
Vyhoda.
| 9.7.2017 02:36
+ sortiment,ceny,možnosti volby dopravy a platby

| 6.7.2017 12:32
+Ochota, rychlost dodání, můj první nákup- i tak mohu jen doporučit ! - Chránič dveří nedoporučuji, ale to není problém prodejce ale výrobce !!!
| 5.7.2017 11:01
Super
| 3.7.2017 14:01
Kdybych nebyl brouk pytlík a nebyl majitelem medajle, mistr zítřka za zlepšovací návrhy, určitě by bylo hodnocení jiné. Totiš lišta na zadní dveře byla delší a není natvarovaná mírně do vrtule, tak jako dveře. Vše jsem vyřešil a neboť jsem rád, že jsem je sehnal tak mi hodnocení vyznívá kladně.
| 1.7.2017 09:03
+ Rychlost
+ Komunikace
+ Prehlednost stranek
+ Cena
+ Vstricnost

S nakupem jsem byl maximalne spokojeny. Zbozi mi dorazilo domu hned druhy den. Pri komunikaci s obchodem ne nadchla ochota personalu, urcite zde budu nakupovat pravidelne.
| 23.6.2017 18:42
+ solidní ceny
+ přehledné web.stránky

solidní ceny a rychlé vyřízení objednávky a doručení českou poštou. Doporučuji ostatním tento obchod. Spokojenost
| 14.6.2017 19:10
+ přehlednost
+ komunikace
- žádné

doporučuji
| 10.6.2017 20:08
+ dostupnost kamenné prodejny/ výdejny. Měli to, co jsem potřeboval
- v internetové nabídce jsem nenašel /přehlédl (?) počet kusů v balení, tak toho mám na dvě auta :-/

Ať si to každý ozkouší sám.
| 9.6.2017 18:58
+ spolehlivost, rychlost
- neznám

doporučuji
| 29.5.2017 12:51
+ Zájem o zákazníka
- Ne

Doporučuji
| 28.5.2017 19:34
+ možnost osobního odběru

doporučuji
| 19.5.2017 17:15
+ Vše v jednom

Velmi dobře
| 13.5.2017 18:23
+ Levné
- Žádné

Rychle a levně
| 11.5.2017 22:37
+ rychlost

skvělé
| 11.5.2017 05:44
+ rychle vyrizeni objednavky

doporucuji
| 10.5.2017 07:30
+ široký sortiment
+ přijatelné ceny
+ výborná komunikace

V internetovém obchodě Carvin jsem nakupoval poprvé. Na doručení zásilky jsem čekal déle, zboží nebylo skladem. Prodejcem mi bylo nabídnuto zaslání (při dodržení celkové konečné ceny) dražšího a kvalitnějšího zboží. Také jsem byl telefonicky upozorněn na možnou chybu v objednávce a byla mi nabídnuta oprava. Tím jsem byl ušetřen starostí a výdajů při možné následné výměně zboží. Děkuji za velice vstřícné profesionální jednání. Prodejce mohu vřele doporučit.
| 24.4.2017 09:43
+ Přehlednost,rychlost,komunikace

Naprostá spokojenost.
| 7.4.2017 19:59
+ Rychlé jednání

Bez problémů
| 7.4.2017 14:44
+ Rychlost, komunikace, spolehlivost
- Nevím o žádných

Nebojte se využít služeb tohoto obchodu
| 4.4.2017 08:45
+ rychlost objednání a dodání
- žádné

velice dobrý
| 26.3.2017 23:02
+ Dostupnost,
+ vstřícný pan vedoucí

Velmi kladný
| 25.3.2017 10:53
+ .

"Vana" dorazila srolovaná, což jsme tedy nečekali. Po otevření trvalo několik dnů, než se povrch vyhladil a tak jsmě měli v kufru vanu v pravém slova smyslu.
| 24.3.2017 16:19
+ Máte vše co jsem potřeboval

Mate vše a došlo to rychle až mě to překvapilo a doporučuji všem ste borci takovou rychlost jsem nečekal díky
| 23.3.2017 09:14
+ Nízké ceny
+ Osobní odběr
- nic

| 22.3.2017 19:41
+ Prehled zbozi. Objednani z domu

byla jsem spokojena a vrele doporucuji
| 14.3.2017 15:09
+ největší sortiment stěračů
+ výtečné ceny
+ dostupnost pevné prodejny cca do 100 m od tramvaje č. 6
+ skvělá obsluha prodeje
- spíše výdajový obchůdek - menší prostory

asi nejlepší za co nejméně peněz
| 8.3.2017 10:34
+ Cena.Rychlost
- Neznám

Doporucuji
| 6.3.2017 19:31
+ rychlost

Velmi spokojen.
| 4.3.2017 21:48
+ Cena/vykon.
- Nelze platit kartou.

Velky vyber, dobre ceny, seriozni jednani.
| 2.3.2017 14:24
- Systém výběru pošty v případě doručení na poštu nedetekoval poštu v Náchodské ulici, 193 00.

| 28.2.2017 10:13
+ Dobrý výběr
- Mám nového Tuscona a ne vše na něj v obchodě mají

Doporučuji
| 25.2.2017 17:32
+ sehnal jsem to co jsem potřeboval za super cenu a poštovné.jinak jsem obdržel i kvalitní radu na můj dotaz.
- žádné

všem mohu jen doporučit
| 24.2.2017 06:53
+ výběr v dané oblasti zboží

| 20.2.2017 13:35
+ - jako ostatní eshopy
+ - spolehlivost, rychlé dodání
+ - Na Webové stránky jsem se nedíval, nehodnotím

spokojenost, vstřícnost - klidně lze využít, operativně jednali na drobnou změnu v původní objednávce
| 2.2.2017 09:36
Spokojenost
| 31.1.2017 08:39
+ Velký výběr
- Zavádějící obrázky produktů

| 26.1.2017 07:05
+ Rychlost dodání zboží.
- Žádný.

Obchod doporučuji ostatním, objednávka byla rychle vyřízena.Neměla jsem žádné problémy.
| 23.1.2017 14:59
+ Rychlost

Doporučuji
| 22.1.2017 14:20
+ rychlost, spolehlivost
- žádné

přehledné stránky a rychlost doručení
| 18.1.2017 17:19
+ Velký výběr

Doporučuji, bezproblémový obchod
| 16.1.2017 11:11
Všechno OK.
| 14.1.2017 16:36
+ Dobré ceny
+ Vstřícné jednání a ochota při vyplňování objednávky

doporučil - vstřícnost a až bylo zboží, tak se neprodleně exportovalo. jen bych uvítal, kdyby jste mohli zasílat e-mailem letáky s vaším sortimentem, jistě by bylo co vybírat (aktuality atd....), mělo by to výhodu, že zákazník by byl informován a nemusel vyhledávat stránky.
| 8.1.2017 07:04
+ rychlost

rychlé jednání nakupujte
| 2.1.2017 11:40
+ zboží na skladě
- -

doporučuji
| 1.1.2017 21:27
STEJNE JAKO MINULE VSE BEZ PROBLEMU A RYCHLE DOPORUCUJI
| 30.12.2016 09:15
+ osobní odběr, široký sortiment, dobré ceny
- nevím

vše bylo bez problémů
| 20.12.2016 12:32
- delší čekací doba,nekomunikace

Objednal jsem věci pro hatchback a přišlo na sedana - snad bude sedět.Prodávající by měl informovat,než zboží odešle.zatím nevyzkoušeno -je to dárek.
| 17.12.2016 18:13
Skvělá komunikace, rychlý obchod , zboží dorazilo v pořádku, moc děkuji .Doporučuji
| 8.12.2016 20:57
Zatím jsem zklamaný, nevím jestli je problém na straně obchodu, ale střešní box přišel poškozený. Momentálně věc řeším s dopravcem ČESKOU POŠTOU.
| 7.12.2016 14:25
+ Dobrý výběr zboží, ceny,komunikace
+ našel jsem, co jsem potřeboval,kvalita za dobrou cenu

Doporučuji
| 1.12.2016 16:06
+ sortiment na 1
- 01

| 1.12.2016 10:52
+ cena
+ kvalita zboží
+ rychlost dodání

zajímavá cena a kvalita zboží vše pasovalo jak má
| 28.11.2016 20:18
+ Přehlednost, komunikace.
- Nic.

Doporučuji. Rychlé jednání, vstřícnost.
| 27.11.2016 07:07
+ široký sortiment
+ dostupné ceny
+ žádné popolatky za balné

doporučuji
| 26.11.2016 23:47
Mam vybornu skusenost s nakupovanim v Carvin. Od objednania tovaru po jeho dorucenie uplynuli len 2 dni. Perfektny servis. Dakujem.
| 26.11.2016 16:25
+ .
- .

.
| 23.11.2016 11:12
Doporučuji
| 22.11.2016 12:13
+ Cena - ok.

| 21.11.2016 15:59
+ Kvalita a cena !!!

| 21.11.2016 09:53
+ Rychlost dodání, cena.
- Vychvalují zboží, které není až tak kvalitní.

| 16.11.2016 20:51
+ rozšířené možnosti dodání
+ dobrá cena

spokojenost
| 15.11.2016 13:25
Vše v pořádku
| 12.11.2016 16:02
+ široký sortiment
+ dobrá dostupnost
+ komunikace s eshopem
- není možné platit kartou na prodejně

OK
| 4.11.2016 16:53
První nákup, vše OK rychle připravené zboží, jsem spokojen. Když bude potřeba, zas tu nakoupim
| 2.11.2016 21:23
+ rychlost,kvalita a cena.Vynikající cena proti jiným,kvalita také

bezva ceny a dodací lhůta,jednoznačně doporučuji a jistě se v budoucnu na vás obrátím.
| 28.10.2016 10:56
Vyborna komunikace s personalem při upřesňování objednávky
| 27.10.2016 14:16
K objednávce jsem se ptal mailem na jiné zboží s podobnou charakteristikou, jaké bylo uvedeno na webových stránkách. Z obchodu jsem dostal jak odpověď smskou, tak mi bylo i voláno. Velmi vstřícný postup, za který moc děkuji.
| 24.10.2016 20:58
Rychlé dodání a komunikace obchodu se zákazníkem
| 24.10.2016 19:36
+ cena
+ rychlost dodání
- nevím

doporučuji
| 17.10.2016 23:49
+ rychlost vyřízení objednávky

dobrý dojem, ochota
| 17.10.2016 11:10
- Hlavní slabina je že prodávají naprosto nepoužitelné výrobky.Kvalita výrobku je děsná. Styděl bych se to prodávat z obavy, že mi to odradí zákazníky od nákupu v mém obchodu.

| 4.10.2016 16:42
+ Siroky sortiment autodoplnku
- Nemoznost platit platebni kartou na prodejne ve Vrsovicich

Doporucuji
| 3.10.2016 07:32
+ sortiment
- špatné parkování

dobré
| 1.10.2016 13:45
Je to super obchod, velmi rychlé dodání. Bez nejmenších nedostatků! Není co dodat...
| 27.9.2016 20:39
+ velmi přehledný portál nabídek,korektní a rychlé vyřízení objednávky
- nejsou mi známé

velmi dobrý obchod s kvalitními službami
| 27.9.2016 16:51
+ rychlé dodání
+ nízké ceny

| 27.9.2016 15:15
- neaktuálnost + diletanství = neserióznost

na údaj zboží skladem, se nedá u tohoto obchodu vůbec spolehnout, navíc Vám to oznámí až v době kdy již můžou být Vaše peníze převedeny na jejich účet...
| 17.9.2016 19:35
+ produktů

vše dorazilo v pořádku
| 17.9.2016 19:08
+ Cena,rychlost
- nic

Jsem s nákupem spokojen
| 16.9.2016 16:10
+ rychlost, spolehlivost, dobra cena
- -

doporucuji
| 14.9.2016 15:41
+ Oceňuji velmi rychlé jednání

OK
| 12.9.2016 06:44
+ Rychlost, komunikace, kvalita dodaného zboží
- žádné

Pokud potřebuji sehnat cokoliv do auta, první kam se jdu ať osobně, nebo na web podívat,je na carvin.cz
| 9.9.2016 11:51
+ Komunikace ze strany obchodu.

| 7.9.2016 15:58
O.K
| 4.9.2016 18:07
+ Velký výběr zboží, rychlá dodací lhůta.

Objednal jsem si zde potahy (trika) na Škodu Octavia 2 (facelift). I přes moji velkou snahu se mi nepodařilo je kvalitně upevnit na sedadla. Nepovažuji to zcela za chybu obchodu, i když v popisu u zboží bylo uvedeno, že jsou určeny také na tento typ vozu. Komunikace s obchodem ale probíhá bez problémů - byl mi zaslán dobropis.
| 2.9.2016 12:52
+ rychlost vyřízení

doporučuji
| 30.8.2016 19:17
+ přehlednost nabízeného zboží-autodoplnků
+ mnoho obchodů nenabízí autodoplnky na vozidla Kia
- neznám,nakupoval jsem poprvé

Z mého prvého poznatku vyplývá že se jedná o spolehlivý obchod doporučuji ostatním zákazníkům
| 30.8.2016 12:30
+ Hlavní výhodou,kterou jsem se řídil,byla nejnižší cena.
- Nevím o nich

Než se rozhodnu pro ten který obchod je třeba ověřit si,že nakupuji u spolehlivého prodejce. Děkuji B.H.
| 21.8.2016 17:44
+ Rychlost, přehlednost nabídek, rychlé odbavení

Doporučuji, perfektmní
| 21.8.2016 10:15
+ Možnost objednání přes internet.
+ Možnost osobního převzetí zboží.
+ Široký sortiment.
+ Příjemná komunikace.
- Nevím o žádných.

Po první zkušenosti bych neváhal učinit i další nákup.
| 20.8.2016 08:57
+ Velky sortiment
- Zadne

Doporucuji a umej i poradit
| 19.8.2016 11:43
+ Vršovice!
- Vršovice!

| 12.8.2016 11:43
+ Mašel jsem tam co nikde jinde

| 8.8.2016 17:44
OK
| 8.8.2016 08:32
+ Vse velmi rychle

| 6.8.2016 12:44
Super
| 6.8.2016 11:34
Vše proběhlo k mé spokojenosti,pokud budu v budoucnu ještě něco nakupovat,tak v Carvin.
| 5.8.2016 16:43
+ pozitivní ceny
+ rychlost dodání
+ kvalitní komunikace
- nemá

| 3.8.2016 16:36
+ cena a sortiment

dobrá kvalita za přijatelnou cenu
| 1.8.2016 15:08
Zboží dorazilo na prodejnu k osobnímu odběru dříve než bylo avizováno. Spokojenost. Jen to parkování v blízkosti prodejny je velký problém.
| 25.7.2016 15:38
+ Rychlost
+ cena

| 24.7.2016 17:40
+ Velmi vstřícný pan vedoucí
+ Dostupnost
- nic

Kladný
| 23.7.2016 14:46
+ Rychlost,spolehlivost
- nemá

Perfektní
| 21.7.2016 20:12
+ Kvalitní zboží, široký výběr, rychlost dodání.

Velice dobrý obchod , všem vřele doporučuji!!!! :-)
| 20.7.2016 14:15
+ rychlost

| 19.7.2016 12:45
+ Přehledné stránky e-shopu, komunikace.
- Neznám.

Bezproblémový výběr zboží, objednávka i dodání.
| 16.7.2016 18:26
+ sortiment
- sortiment

| 13.7.2016 16:57
+ velký výběr
- žádné

obchod doporučuji.Jsem spokojen
| 9.7.2016 18:55
+ Široký sortiment a dobrá komunikace
- Zatím o žádných nevím OK

Ok!
| 8.7.2016 16:08
+ Pomerne velka prehlednost webovych stranek, s dobrou optimalizaci pro mobilni telefony.

Co jsem si objednal, to jsem dostal, ve lhute, ktera byla deklarovana, takze za me vse OK.
| 1.7.2016 08:48
+ Rychlost, možnost vyzvednutí.
- Asi parkování u obchodu.

Vše v pořádku.
| 27.6.2016 15:32
Objednal jsem si zboží, dorazilo jiné. Po telefonické dohodě jsem zboží vrátil a bylo mi posláno správné. Výdaje spojené s vrácením zboží hradil obchod.
| 23.6.2016 12:30
+ Široký sortiment, púřijatelné ceny. Rychlá doprava.
- nejsou

Široký sortiment, rychlé dodání, přijatelné ceny.
| 21.6.2016 14:46
+ Pro mě, zboží je k vyzvednutí v Praze a blízko bydliště
+ Zboží bylo levnější nežjinde

Zatím vše OK
| 19.6.2016 20:18
- Nevím

| 3.6.2016 18:29
+ Osobní odběr
+ Zboží skladem bylo opravdu skladem, takže jsem si ho mohl hned vyzvednout
- Nic, jsem spokojený

| 3.6.2016 14:27
+ kvalita za výhodnou cenu

| 2.6.2016 19:08
+ Nabídka a ceny, perfektní info o pohybu zboží, levná doprava do zásilkovny.

| 30.5.2016 11:09
+ přehlednost;možnost komunikace online;dokumentace odpovídající skutečnosti;možnost vyzvednutí v kamenném obchodě;informoce o připraveném zboží k vyzvedenutí mailem a sms
- nemožnost na prodejně platit zboží kartou

zboží odpovídá výrobci,dobrý obrazový i video návod na instalaci;rychlé jednání;odborné rady zaměstnanců prodejny
| 29.5.2016 17:48
+ koupil jsem co jsem požadoval
+ dostupnost - odběrného místa
- zatím nemohu posoudit, 1. nákup

byl jsem spokojen
| 24.5.2016 17:23
+ výše uvedené
- žádné

nakupujte, máte-li co a hlavně za co
| 18.5.2016 22:25
kdyby nebyl problém s roztečí u koberce spolujezdce u fixačních otvorů, ktere nesedí o 1cm...tim nelze použít...tak jsem naprosto spokojeny!
| 13.5.2016 12:18
vše naprosto v pořádku
| 13.5.2016 10:57
+ přehlednost
+ nákup po internetu
- žádné
- doporučuji

nákup po internetu zkušenost dobrá doporučuji
| 4.5.2016 16:38
+ Objednávka připravena k vyzvednutí v krátkém čase
- Akorát mě překvapilo jak byla objednávka zabalena jedním páskem 4 díly takže se rozpadala aspoň to mohlo být lépe zabaleno ale jinak dobrý

Zboží v pořádku výběr veliký
| 3.5.2016 21:44
našel jsem zde , co jsem potřeboval, za velmi dobrou cenu
| 1.5.2016 17:15
- dodací lhůta.

| 25.4.2016 20:22
+ Zboží až do domu
- Nemá chybu

Obchod je super doporučuji
| 16.4.2016 09:23
- ne vše je skladem
- delší dodací lhůta

| 13.4.2016 08:11
+ šíře sortimentu
+ rozumné ceny
+ spolehlivost a rychlost dodávky
- nejsou

Našel jsem na webu jako internetový obchod s nejširším sortimentem v požadovaném oboru. Ceny jsou podle mého zjištění nejlepší. Moje objednávka byla vyřízena obratem. Rovněž způsob dodání (uloženka) je velmi pohodlný. Každému mohu doporučit.
| 11.4.2016 07:49
+ sortiment zbozi , rychlost dodani

nabizi mnou hledane zbozi za vyhodnou cenu zadny sebemensi problem ano vse ok.
| 10.4.2016 11:04
- zpoplatněna platba kartou

ok
| 10.4.2016 10:29
+ Rychlost, spolehlivost

| 3.4.2016 20:06
+ cena a rychlost
- neznám

doporučuji
| 3.4.2016 13:19
Zarovka,kterou jsem koupil po dvou dnech prestala fungovat.
| 1.4.2016 15:38
+ Dobrá a přehledná nabídka sortimentu
+ Nejlepší cena výrobku, o který jsem měl zájem
- žádné jsem zatím nezjistil

celkově spokojený s nabídkou zboží přehledné internetové stránky a dobrá dostupnost obchodu doporučuji všem motoristům
| 30.3.2016 20:07
+ spolehlivost, rychlost, slušné jednání

doporučuji
| 29.3.2016 10:23
- zaslaný vadný výrobek a na mail.zprávy reaguje až po urgenci

nedoporučuji
| 29.3.2016 08:53
+ rychlost, přehlednost. Super komunikace. Určitě doporučuji.
- Skvělá a rychlá komunikace.

| 16.3.2016 10:59
+ Rychlé oznámení obchodu, že zboží není dostupné.

Je nabízeno i zboží, které není na skladě.
| 14.3.2016 14:44
+ Dobrý sortiment rychlé jednání
+ Dobré ceny
- Nemá

| 8.3.2016 07:32
+ Rychlé a spolehlivé dodání a komplexní informaci
- Nemám zkušenost

Velmi doporučuji
| 6.3.2016 12:27
+ tovar, ktorý som hľadal bol za výhodnú cenu

ústretové a bezproblémové jednanie priebežné informovanie o stave objednávky doporučujem
| 2.3.2016 18:52
+ rychlost,přehlednost,doručení na místo blízko bydliště-uloženka
- asi žádné

doporučuji
| 17.2.2016 10:15
+ Dobrá síť výdejních míst

Slušný obchod, doporučuji.
| 12.2.2016 13:16
+ Možnost vyzvednutí v prodejně,která je poblíž městské hromadné dopravy.
- Kamenná prodejna je nepřehledně přeplněná zbožím.

OK
| 4.2.2016 19:31
+ - přehlednost web. stránek
+ - perfektní komunikace
+ - rychlost vyřízení objednávky
+ - možnost osobního převzetí

- přehlednost web. stránek - perfektní komunikace - rychlost vyřízení objednávky - možnost osobního převzetí - doporučuji na 100%
| 27.1.2016 11:12
+ v klidu domova
- levnejsi

spolehlivost rychlost dodani nizka cena
| 22.1.2016 16:18
+ marně jsem sháněla tyto stěrače a tady našla a cena je přijatelná
- nic

jsem spokojená a doporučuji
| 17.1.2016 10:25
+ Přijatelné ceny
+ Výhoda osobního vyzvednutí

Dobrá komunikace s obchodem,na můj dotaz odpověděli ihned
| 16.1.2016 17:22
+ Rychlost dodání a kvalitu.

| 16.1.2016 09:49
Rychlé vyřízení objednávky
| 30.12.2015 19:06
+ přístup zaměstnanců,kousek MHD
- nemá

velice spokojen
| 27.12.2015 12:22
rychlé a vstřícné jednání doporučuji
| 22.12.2015 13:05
+ provozovna v Praze

| 21.12.2015 11:43
+ Příznive ceny
- Žádné

Dobrý prodejce
| 20.12.2015 15:49
+ Dobra cena za kvalitni potahy
- zadne

spokojeny zakaznik je asi nejdulezitejsi pro prodejce
| 16.12.2015 18:23
+ Dostupnost
- Nemá

Spokojenost
| 15.12.2015 20:31
Cena ok, reakce obchodu také, ale zboží dorazilo polité od nějaké voňavky/aviváže a musel jsem ho celý omýt.
| 8.12.2015 15:43
+ Rychlost,kvalita,cena

Doporučuji,vše v pořádku
| 8.12.2015 13:22
+ Pro mne asi to, že jsou cca 200m od mého bydliště

Fajn, poradili, prostě super přístup. Děkuji ;)
| 8.12.2015 10:02
+ široký sortiment
+ dobré ceny
+ rychlé dodání

| 7.12.2015 12:54
+ široký sortiment
- na online chatu se mně nikdo neozval ale později mně zavolali

spokojenost
| 4.12.2015 17:52
+ přehlednost
- nemá

obchod bych doporučil
| 3.12.2015 16:04
+ Široký sortiment
+ Příznivé ceny
+ Zboží skladem

| 30.11.2015 10:49
+ široký sortiment zboží, dobré dodací lhůty i když není zboží skladem
- někdy trochu horší popisy zboží

obchod lze doporučit
| 29.11.2015 22:58
+ široký výběr, ceny, rychlost
- nic

doporučuji
| 28.11.2015 19:08
+ kvalitu
- nejsou

paráda - doporučuji
| 26.11.2015 17:04
+ Dostupnost

Velmi kladný Pan vedoucí je ochotný a vstřícný
| 21.11.2015 11:13
+ Velký výběr, dobré ceny
- O slabinách nevím...

Doporučuji
| 14.11.2015 12:42
+ Rychlost, cena
- Spatne parkovani v okoli pri osobnim vyzvednuti

Pri osobnim vyzvednuti jedte kvuli parkovani radeji ve 2
| 8.11.2015 20:36
+ Přehlednost a relativnĕ dobré ceny
- Pozor na nektere neproverene nekvalitni produkty.
- Přes potvrzení obchodu, ze zboží pasuje na muj vuz a je tou nejlepší volbou, jsem bohužel pozdě zjistil, že tomu tak není.

Důležité instalovat produkty ihned po převzetí
| 30.10.2015 06:35
+ Cena.

| 24.10.2015 11:16
Dobrá cena,vše bez problému.Doporučuji.
| 23.10.2015 16:56
+ byla jsem spokojená
- potřebovala jsem i gumové koberce pro stejné vozidlo, ale nebyly v nabídce

Spokojenost a spolehlivost
| 19.10.2015 09:19
+ Aktivní a vstřícný přístup k řešení poptávek/objednávek.
+ (Martina Sirová)

Rychlá a vstřícná komunikace.
| 18.10.2015 17:12
- Nulová komunikace

Zboží psáno skladem na externím skladě (odeslání do 3 dnů), ale ani po týdnu a půl nedoručeno. O zpoždění dodávky mě nikdo neinformoval. Až na můj tel. dotaz, kdy bude doručeno, mi bylo sděleno, že jim v pondělí nepřišlo zboží a snad dojde příští pondělí, takže mou objednávku vyřídí pak.
| 18.10.2015 17:03
+ přehlednost, široký sortiment a komunikace
- snad jen, že za zboží se musí platit

Líbí se mi široký sortiment obchodu, vše je přehledně uspořádáno a zboží je dostatečně popsané.
| 17.10.2015 12:10
+ Prehlednost
- Nema

Doporučuji
| 15.10.2015 11:55
+ Ceny, vstřícný přístup, chat na stránkách, dostupnost prodejny.
- -

Se zbožím jsem velice spokojený, objednávál jsem textilní autokoberce na míru (bmw 3 řady) a jsou perfektní!
| 12.10.2015 11:12
- Nenašla jsem žádné

Tento obchod můžu doporučit. Slušné ceny, skvělá komunikace, rychlé vyřízení. Jsem naprosto spokojená.
| 28.9.2015 13:08
+ Kamenná prodejna
- Nic mě nenapadá

Doporučuji
| 26.9.2015 22:17
+ rychlost
+ cena

rychlost cena
| 10.9.2015 21:25
+ Spolehlivost, rychlost vybavení objednávky

Obchod doporučuji, objednávka byla vybavena velice rychle.
| 5.9.2015 14:49
Blízká vzdálenost tramvajové zastávky
| 5.9.2015 11:32
+ cena
- nevim

| 4.9.2015 08:24
+ rychlost, spolehlivost
- žádné

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a byla jsem velmi mile překvapena rychlostí dodání a velkou škálou možností dopravy a vyzvednutí zboží. Věřím, že jsem zde nenakupovala naposled. Mohu na 100% doporučit.
| 30.8.2015 06:27
+ Rychlost naskladnění.
- ---

| 28.8.2015 12:56
cena rychlost dodání
| 27.8.2015 16:47
+ .
- .

.
| 17.8.2015 11:02
+ Možnost osobního odběru.
+ Byl jsem velmi dobře informován o stavu objednávky.
+ Zboží inzerované skladem jsem si mohl cca 1 hodinu po objednání dojet vyzvednout.

| 17.8.2015 09:08
+ Rychla, dobra a uctiva odpoved.

| 7.8.2015 13:57
+ Rychlost přípravy zboží k odběru
- nevím

Při mém prvním nákupu jsem spokojený.
| 6.8.2015 10:35
+ Rychlost
+ Ochota
- -

Velmi dobrý
| 22.7.2015 11:25
+ E-shop + kamenná prodejna, dnes to již není tam časté a má to své výhody
- Nic mě nenapadá

Doporučuji.
| 21.7.2015 05:15
+ skvělé jednání
+ rychlost vyřízení objednávky

| 13.7.2015 09:19
+ široký sortiment
+ přehlednost nabídky

| 7.7.2015 09:36
+ osobni odber
- bezna otviraci doba do 18:00, nevadilo by o hodinu dele

Dobre ceny, rychle dodani, osobni odber primo u prodejce
| 30.6.2015 15:02
Spokojenost - kvalita - cena - přístup k zákazníkovi ... nemám co vytknout... Doporučuji!
| 26.6.2015 13:06
+ Bohatý sortiment, ochota sehnání dalších požadovaných věci i kdyz nejsou zařazeny jako prodejní sortiment, například Led světla pro denní svícení aj.

Zkuste sami, uvidíte , myslím, ze nebudete litovat
| 24.6.2015 10:11
+ Pohodlný nákup.
- Nevím o slabinách.

Nákup bez problémů, doporučuji.
| 22.6.2015 20:11
+ dostupnost
- o trochu delší doba dodání než uvádějí na svých stránkách

jestli nespěcháte tak OK
| 22.6.2015 10:03
+ přehledný e-shop
+ rychlé jednání
+ přijímané jednání při osobním odběru
- nevím

Výborný, budu opět objednávat. Doporučuji obchod
| 21.6.2015 21:44
+ Široká nabídka a příjemné ceny.

| 9.6.2015 20:25
+ Dostupná vzdálenost od bydliště
+ Velký výběr doplňků
- Zatím o žádné nevím

Poradí a rychle zajistí.
| 8.6.2015 10:25
Dobré ceny, informace od obchodu ze se mírně pozdrží dodání překvapilo příjemně , slo asi pouze o dva dny.Balení sice nebylo nijak estetické ale solidní a funkční,celkovy dojem skoro perfektní.
| 7.6.2015 23:07
+ Dobrá cena

Použijte
| 7.6.2015 14:00
jsem s jednáním obchodu velice spokojen,pokud budu něco potřebovat,rád se na vás znovu obrátím.děkuji
| 30.5.2015 22:27
+ Zajímavý sortiment za slušnou cenu

Doporučuji ostatním.
| 30.5.2015 09:45
+ pří
+ i řešení reklamace v tomto obchodě nebyl žádný problém

| 26.5.2015 19:25
+ Meli vše co jsem potřeboval.
- Nic

Moc se mi líbyla ochota prodavačů nad rámec jejich povinností.Vše vyrešili s úsměvem.
| 19.5.2015 18:08
+ Uloženka při cestě, výhodna možnost placeni
- Zatím jsem na žádné neprisel

Dobrý obchod
| 17.5.2015 11:42
+ Přijatelné ceny, krátké dodací lhůty.
+ Zboží za tyto ceny jsem jinde nenašel.

Nezbývá než doporučit dalším kupujícím.
| 16.5.2015 22:10
+ Rychlé dodání a dobrá cena.

Mohu tento obchod doporučit.
| 14.5.2015 09:48
+ široký sortiment
- nic

Rychlé vyřízení objednávky, příjemný přístup prodávajících.
| 11.5.2015 13:55
+ Rychle dodání
- Nevím o žádných

Určitě doporučuji všem zájemcům.
| 8.5.2015 10:27
+ Rychle vyřízení objednávek
- O žádných nevím

Doporučuju
| 5.5.2015 08:34
+ rychlost, spolehlivost, dobrá cena
- nevím

doporučuji
| 4.5.2015 09:15
+ Objednání z domova
- Nic mě momentálně nenapadá

Pohodlí a rychlost dodání
| 3.5.2015 14:08
+ Kamenná dostupná prodejna
+ Ochotný pan vedoucí, který rozumí zboží, které prodává (to už se dneska moc nevidí)
- nemožnost platit zboží z e-shopu kartou

Velmi dobrý obchod Nakupoval jsem zatím dvakrát a zboží přesně pasovalo
| 2.5.2015 17:08
- Dlouhá dodací lhůta špatná komunikace s prodejcem

Dlouhá dodací lhůta, špatná, arogantní komunikace s obchodem nakupoval jsem poprvé a naposledy!!!!
| 2.5.2015 09:09
+ Spolehlivost+rychlost

Doporučuji
| 1.5.2015 22:01
+ Zbozi mi bylo vymeneno z duvodu spatneho tipu modelu diky

| 30.4.2015 11:21
+ komunikativnost,ochota

| 26.4.2015 12:02
+ Dobrá komunikace, ochota, rychlost dodání

| 23.4.2015 16:24
+ -Přehlednost zboží,výborná komunikace s -obchodem
+ -příznivé ceny zboží

-různé druhy zboží na výběr -moje zkušenosti výborné -doporučuji tento obchod i ostatním -
| 14.4.2015 11:22
+ Moje spokojenost
- Neznám

| 1.4.2015 18:38
cena/rychlost
| 25.3.2015 11:11
Příjemné vystupování prodavače, rychlost vyřízení objednávky.
| 23.3.2015 13:15
+ Výborná komunikace a snaha pomoci s vyhledáním zboží,opravdu příkladné.J.Klinot
- Zatim jsem žádné nenašel

Zkuste tento obchod vážně dobrý.J.
| 19.3.2015 12:26
+ rychlost, spolehlivost, kvalita

luxus
| 18.3.2015 14:43
Spokojenost muzu doporucit
| 16.3.2015 10:30
+ široký sortiment, super ceny a možnost osobního odběru bez poplatku.

| 15.3.2015 09:38
+ kvalita
- žádné

V tomto obchodě jsem nakupoval poprvé. Ale hodlám do budoucna tuto službu využívat nadále.
| 7.3.2015 11:11
Vše bylo perfektní doporučuji ostatnim zákazníkum
| 4.3.2015 09:57
+ ochotu a odbornost

Prodávající byl velice příjemný a i po odborné stránce uměl poradit a vysvětlit.
| 3.3.2015 13:15
+ osobní odběr
- nevím

spokojen
| 24.2.2015 10:45
- Rychlost dodání.

| 23.2.2015 21:11
+ Dobré ceny
+ velký výběr

nekupte to za polovic!
| 20.2.2015 07:01
+ Dobry vyber a ceny

Rychly a spilehlivy nakup
| 14.2.2015 11:13
+ Cena, rychlost dodání.

| 13.2.2015 19:11
Vše O.k.zboží dorazilo i s dárkem.Děkuji a Všem doporučuji.
| 9.2.2015 16:05
+ výměna zboží v obchodě

| 5.2.2015 16:10
+ cena,kvalita
- žádné

jsem spokojen
| 2.2.2015 19:16
+ Operativnost, rychlost vyřízení
- Nevím, nemá

Zkuste, určitě nepochybíte
| 1.2.2015 15:46
Doporučuji
| 30.1.2015 10:50
- zboží je skladem, ale není dostupné - nepřehledné

| 29.1.2015 14:05
+ Možnost osobního převzetí,vynikajicí komunikace,rychlost doručení a výborné ceny.

Tento obchod můžu jenom doporučit,výborná komunikace,příjemný personál.
| 20.1.2015 14:04
+ přehled zboží
+ cena
- nevím

dobrý přehled zboží doporučuji
| 19.1.2015 08:44
+ Nevím, na doporučení jsem hledala konkrétní věc, nic víc.

Nákup produktu na doporučení, reakce na objednávku okamžitá, zboží připraveno k vyzvednutí také brzy, celková spokojenost. Doporučuji
| 19.1.2015 07:38
+ +cena
- nevím

doporučuji
| 17.1.2015 17:07
Obchod; jak by mel vypadat. Vyber zbozi ok i poradi a pomuzou na prodejne vybrat. Jedine ze se neda na prodejne zaplatit kartou ale pri tom jak se chovaji banky to i chapu.
| 17.1.2015 11:54
+ cena a náklady na dopravu Uloženkou

| 17.1.2015 09:43
vše rycle a bezproblémově vyřízeno, ochotný personál
| 17.1.2015 08:25
+ Rychlá dodací doba, výborná komunikace

| 29.12.2014 16:00
+ o žádných výhodách nevim
- vše negativní

Každopádně už v něm nakupovat nikdy nebudu.
| 28.12.2014 19:23
+ Objednání zboží z pohodlí domova.
- o žádných zatím nevím.

Za sebe mohu obchod doporučit. Byl to můj první nákup tady a vše proběhlo k mé spokojenosti.
| 27.12.2014 13:18
+ Rychlost dodani a bohaty sortiment
- Nic

| 22.12.2014 18:55
+ Nákup bez osobní účasti.
+ Dobrá recenze.

I když to byl můj první obchod v životě a měl jsem strach,že vznikne nějaký problém,vše dopadlo dobře.
| 22.12.2014 09:11
+ možnost zdarma vyzvednutí v Praze

| 21.12.2014 11:38
+ Měly zboží skladem
- Nevím

Určitě se sem budu vracet.Zboží je dárek, takže jaká je kvalita zatím nevím. Budu věřit, že taková, jak se píše.
| 20.12.2014 23:22
Rychlé dodání objednaného zboží
| 15.12.2014 13:45
+ Rychlost,skvělá komunikace,zboží bylo moc dobře zabalené :-)
- - žádné

Doporučuji
| 9.12.2014 09:04
+ auto doplňky

dobry
| 9.12.2014 00:08
+ Rychlost a kvalita.Skvělá komunikace a rozumná cena.
- O žádných nevím.

Super,doporučuji.
| 7.12.2014 19:18
+ Rychlost vyrizeni me objednavky a moznost osobniho odberu do druheho dne na vicero mistech v hl. meste Praha.
- Nevim

| 5.12.2014 13:39
+ Rychlost
- žádné

Super rozhodně doporučuji
| 2.12.2014 15:51
+ dostupnost, dobré ceny

| 30.11.2014 18:58
+ Rychlé dodání, poštovné zdarma, přehledná nabídka, informace o stavu objednávky.
- Při zadání platby kartou jsem byl přesměrován na PayU, za transakci bylo ztrženo 10,-Kč.

| 30.11.2014 10:14
+ Cena.
+ Doprava zdarma.
- Zboží skladem přišlo za 10 dnů.

| 30.11.2014 09:10
+ + rychlost dodání
+ + stálé informace o stavu objednávky

| 28.11.2014 22:58
+ Cena zboží
+ Perfektní komunikace e-mailem i telefonem
+ rychlost vyřízení zakázky
- zatím nic

Zatím nejnižší ceny oproti konkurenci. Výrobek dodán v předem udané kvalitě. Rychlost jednání a vyřízení zakázky. Mohu jen doporučit.
| 28.11.2014 20:27
+ rychlost dodání a skvěla komunikace ze strany obchodu

| 23.11.2014 19:10
Spokojen
| 18.11.2014 11:46
+ - široký sortiment
+ - zajímavé ceny

- zboží bylo okamžitě dostupné na prodejně a v blízkosti lokality kde působím. - profesionální přístup - již jsem doporučil v nejbližším okruhu - proč ne :-)
| 15.11.2014 12:17
+ jednoduchost

Vše OK
| 13.11.2014 19:08
+ Cenově dostupné.

Ano doporučil.
| 13.11.2014 15:46
+ ok
- ok

ok
| 11.11.2014 11:59
+ Rychlost
+ Ochota pracovníků
+ Snadná přístupnost kamenného obchodu.
- Zatím jsem žádné nezjistil

Vybírejte doma v klidu. A co je skladem, tak můžete mít do hodiny. Doporučuji všem.
| 6.11.2014 22:25
+ promptní vyřízení a bezchybné dodání

Výtečné
| 6.11.2014 21:05
+ Vše O.K. v klidu nakupujte.
- Nic.

| 4.11.2014 13:35
+ vice zboží na jednom miste

doporučuji všem rychle jednání včasné dodání
| 2.11.2014 19:06
+ rychlost, spolehlivost

příjemná a rychlá komunikace, spolehlivé předání a produkt, vřele doporučuji
| 2.11.2014 12:28
+ Rychlost doručení a komunikace
- Slabina je parkovaní na praze 10 jinak obchod super

proste super
| 1.11.2014 10:35
- parkování

| 24.10.2014 21:14
+ přehledná nabídka zboží
- dlouhá dodací lhůta

doporučil bych nákup
| 23.10.2014 10:29
+ Pro mě žádné.
- Klamavá reklama pro nakupující.

Velké zklamání pro zákazníka který si objedná zboží a kupující mu zavolá,že zboží přecenil na cenu vyšší.
| 18.10.2014 12:34
Vse ok!
| 17.10.2014 15:18
+ Rozsáhlejší sortiment
+ Velmi přijatelné ceny zboží
+ Obdivuhodná rychlost dodání
+ Velká kvalita dodaného zboží

Jde o obchod s velmi dobrým rozsahem sortimentu, ceny oproti konkurenci nízké, s takovou rychlostí dodání od objednání jsem se ještě nesetkal, dodané zboží je v deklarované velmi dobré kvalitě, rovněž dodavatel - PPL velmi dobrý. Vřele doporučuji tento obchod.
| 15.10.2014 15:26
+ dobré ceny
+ široká nabídka
+ rychlost a dobrá komunikace
+ možnost osobního vyzvednutí, pokud jste z Prahy
- žádné

Obchod je solidní a spolehlivý - vřele doporučuji
| 13.10.2014 12:40
nakoupena jen drobnost, nic jsem neřešil
| 13.10.2014 10:31
100%spokojenost
| 11.10.2014 17:03
+ Dobra cena.

Doporucuji!
| 3.10.2014 13:40
+ Dostupnost pro osobní odběr

| 2.10.2014 11:59
+ Dobrá komunikace s prodávajícím.
- Žádné slabiny jsem nenašel.

Přestože jsem zapomněl při platbě zadat variabilní symbol, zboží došlo velmi brzy. Doporučuji obchod ostatním.
| 30.9.2014 18:24
+ Pohodlí domova
- Zatím žádné

Velmi dobrá volba
| 30.9.2014 07:35
+ Skvělé ceny a bohatá nabídka
+ Rychlost vyřízení a doručení
- zatím jsem žádné neobjevila

Určitě ho budu doporučovat.
| 27.9.2014 01:32
+ dobré ceny
+ osobní odběr v Praze
- delší doba dodání

Široký sortiment, dobré ceny, osobní odběr v Praze, delší doba dodání, nicméně obychod komunikuje na jedničku a tak jak řekli, tak zboží dodali.
| 22.9.2014 19:21
+ Nemusím běhat po obchodech..
+ Velký výběr..
+ Dobré ceny..
- Mohla by být kratší dodací lhůta.

Je to z pohodlí domova a jsem spokojena, doporučuji ostatním
| 15.9.2014 20:37
dobrý obchod
| 15.9.2014 09:42
Vše v úplném pořádku
| 15.9.2014 09:01
Přehledný e-shop, široká nabídka, výborná komunikace
| 30.8.2014 11:35
+ Komunikace se zákazníkem

| 29.8.2014 15:13
+ Rychlost nákupu a relativně cenovou dostupnost.
- Neni možnost si výrobek prohlédnout;musím se spolehnout na Vaše technické zobrazení.

Vzhledem k tomu, že jsem měl přesnou představu, jaký zvedák potřebuji,jsem s dodávkou spokojen. Pouze mám dotaz, jak bych postupoval v případě závady na zvedáku v záruční době. Bude-li někteří mí známí něco v této oblasti potřebovat,určitě Vás doporučím.
| 25.8.2014 15:57
+ rychlé dodání

| 20.8.2014 18:41
+ Sortiment
- Doprava

OK
| 19.8.2014 08:05
+ rychlost, operativnost, nabídka, rozumné ceny

rychlost, operativnost, nabídka, rozumné ceny
| 18.8.2014 23:46
+ Rychlost,dobrá komunikace
- Nevím o žádných

S obchodem jsem byl maximálně spokojen.
| 18.8.2014 17:07
+ Zajímavý sortiment, slušné ceny, možnost platit kartou.
- -

Zajímavý sortiment, slušné ceny, možnost platit kartou. Korektní jednání, přijatelné dodací lůty. Doporučuji.
| 15.8.2014 15:39
+ Rychlost, dopravní dostupnost.
- nevím

Spolehlivý.
| 12.8.2014 20:39
+ cena, ponuka, tovar skladom, doba dodania
- nenašiel som

| 12.8.2014 19:57
+ cena
- nevím

Rychlost, kvalita,
| 12.8.2014 11:55
- velké mínus je nemožnost platby kartou na prodejně

| 11.8.2014 11:00
+ Komunikace - zavolali mi.

| 10.8.2014 01:51
+ Slušný sortiment. Prodejna uprostřed Prahy

Celkově OK
| 8.8.2014 21:41
+ Ochota řešit problém .
- nevím o žádném

Dobrá komunikace v případě problému.
| 4.8.2014 10:40
+ Je tam možnost se dohodnout dle Vašeho přání
- Žádné

SUPR jsem spokojena
| 29.7.2014 10:07
+ Rychlost a ochota
- Nic nemam

Supr
| 28.7.2014 17:12
Bleskové dodání,můžu jen doporučit.
| 25.7.2014 21:34
vstřícní jak s dodací lhůtou , ale i telefonicky
| 25.7.2014 11:17
+ výborná komunikace
+ rychlost dodání zboží
- nevidím žádné

| 20.7.2014 12:44
Perfektní popis, dobrá cena, rychlost!!!
| 16.7.2014 12:24
Bez problemu.
| 14.7.2014 16:20
+ rychlost dodání
+ odpovídající cena
- kvalita zboží, výstupní kontrola

hlavní důvod nákupu - pěkná cena štěstí na poškozený kus - šlo o výprodej, tak tam je to zřejmě dovoleno, jak je známo. Hodilo by se upozornění např.: možnost drobných vad. Doby na vrácení nevyužiji, dá se to přežít. V recenzích je jedna hezká věta " Každé zboží před expedicí důkladně kontrolujeme." - ne vždy se povede :) Chtěl jsem koupit více věcí v závislosti na prvním nákupu, nyní jsi to promyslím.
| 13.7.2014 16:39
+ žádné
- píše skladem skutečnost jiná

| 11.7.2014 12:31
- nemá

ve všech směrech naprosto bez závad
| 7.7.2014 12:47
- Jejich dodavatel stojí za kulový, pošle vadné zboží.

Zatím nelze objektivně hodnotit.
| 4.7.2014 11:36
+ možnost osobního vyzvednutí v blízkosti bydliště...
- není to zas tak blízko :)

uvažuju že si možná koupím ještě něco...
| 3.7.2014 12:33
+ Vstřícnost a skladové zásoby. Na prodejně ochotný personál a celkově pohodový nákup.
- Nevím o žádných.

Rychlé vyřízení objednávky, vstřícný personál. Bezproblémové jednání.
| 2.7.2014 23:22
Muj nazor na obchod Carvin??SUPER SHOP!!:-)
| 2.7.2014 10:36
+ dobrá cena, rychlé dodání

| 2.7.2014 08:24
+ cena, dostupnost zboží

| 30.6.2014 22:28
+ Velký výběr zboží
- Zboží označené skladem na centrálním skladě (do 48 hodin) přišlo za týden. Je tedy na skladě nějakého dodavatele a nelze se na to spolehnout.

Kdo si počká, ten se dočká.
| 26.6.2014 16:15
+ Rychlost=objednávka-dodání.
+ Cena.

Spolehlivost,nejlepší cena. Nakupoval jsem zde poprvé,zatím paráda. Doporučuji všem. Na rozdíl od jiných prodejců neklamou.
| 23.6.2014 12:51
+ Super cena,mpžnost osobního převzetí

Jednoznačně doporučuji
| 21.6.2014 07:04
+ velký výběr
- nemá

velký výběr,rychlost dodávky
| 19.6.2014 15:18
+ Osobní odběr

Dobrý, doporučuji
| 19.6.2014 08:44
+ Nízké ceny
+ Dodržení termínu dodání

Spolehlivost a serioznost.
| 14.6.2014 10:48
+ výhodné ceny a perfektní komunikace s obchodem
+ přesné dodržení slíbeného termínu odeslání zboží zákazníkovi
- při tomto prvním nákupu jsem si žádných nedostatků nevšiml

| 9.6.2014 12:07
+ dobrá dopravní dostupnost kamenného obchodu

| 4.6.2014 10:02
+ Rychlost v objednání, ochota a průhlednost na e-shopu

Doporučuji
| 2.6.2014 14:00
+ možnoost osobního vyzvednutí a dobré ceny.
- nevím o nich tak nemohu recenzovat na dané téma

Ochotný a nápomocný personál na obchodě.
| 2.6.2014 09:42
+ VELMI DOBRÝ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKŮM, SKVĚLÁ KOMUNIKACE.
- O záporech zatím nevím.......

Doporučuji!
| 27.5.2014 10:34
+ skvělá komunikace, opravdu rychlá doba dodání
- neshledávám žádné

Bezva obchod, můžu jen vřele doporučit
| 26.5.2014 12:51
+ Osobní odběr v Praze, možnost zaparkování.
- Nezjistil jsem žádné

Doporučuji
| 20.5.2014 04:52
+ Rychlost vyřízení,dostupnost kamenného obchodu
- Žádné mne nenapadají

Výhoda osobního odběru,příjemné vystupování a ochota prodavače.
| 15.5.2014 16:33
+ dodací lhůta, kvalita zboží
- ne

doporučuji
| 15.5.2014 15:02
+ dostupnost MHD
+ možnost osobního odběru
+ přehlednost stránek
+ osobní přístup
+ výborná komunikace

| 14.5.2014 22:13
+ cena
- nenašla jsem žádnou

Doporučuji, přišlo to, co jsem dle obrázku očekávala...
| 12.5.2014 18:15
+ Mají to, co potřebuji
- ?

Navštivte stránku
| 11.5.2014 21:37
je nutné si ověřit, že zboží skladem je opravdu skladem...
| 7.5.2014 14:42
+ skvělá komunikace
+ vstřícnost

Doporučuji
| 5.5.2014 10:19
- Komunice hrozná,ilustrční foto naprosto neodpovídá realitě,obchod nesnaží o nápravu a chce poze vidělat na neznalosti zákazníka.

Katastrofa,nákup v tomto shopu nedoporučuji
| 4.5.2014 10:49
+ Super zboží. Naprosto bezvadná domluva.
- Super zboží. Naprosto bezvadná domluva.

Mohu jen a jen doporučit.
| 29.4.2014 08:48
+ příznivé ceny a velký výběr snad na všechny značky aut
- nevím o žádných

doporučuji. Perfektní komunikace ze strany obchodu, dodání v nejkratší možné lhůtě.
| 27.4.2014 12:11
dodácí lhůta 3 dnů se protáhla na týden a když dorazilo materiál na můj vůz seděl velmi spatne, nekvalitní, neoriginální tak jsem chtel zboží v klidu bez poškození vrátit a pracovníci razantně odmítali.Debata s nimi velmi špatná až pres velké hádky vráceny peníze.jednalo se o ofuky na skoda octavia.vůbec to nesedelo jak melo, koupil jsem o 400kč dražší originální a uplne jiná káva. O 100 procent lepší!Sedělo hned tak jak mělo a ne jak mi radili pracovníci v obchodě: to nechte být do zítra ono si to nějak sedne :)) lol
| 25.4.2014 10:57
+ Kimunikace zadna. Ackoli bylo napsano ze zbozi he skladem ani po 2 tydnech nedorazilo.

| 25.4.2014 09:34
+ Velký sortiment zboží, dobré ceny.
- Bez slabin.

Byl jsem velmi spokojen a zase využiji k dalším nákupům.
| 20.4.2014 13:26
+ cena zboží

| 14.4.2014 09:25
+ Dobré umístění pobočky pro vyzvednutí.

Spokojenost s nákupem
| 14.4.2014 09:17
+ Koupila jsem,co jsem potřebovala
- neznám

| 31.3.2014 10:06
+ Doporučení známého
+ Velice příznivé ceny
+ Vynikající komunikace

Vynikající obchod s dobrými cenami, komunikace přes chat mimořádně dobře fungovala, prodejce byl schopen poradit s výběrem zboží (vždy vše dobře vysvětlil a poradil, aniž by se snažil prodat dražší variantu, což bylo příjemné zjištění) a na každou otázku velmi rychle odpověděl. Zboží, které je v obchodě skladem, je obchod schopen připravit k osobnímu odběru či odeslání během necelé hodiny, u zboží na objednávku jsem byl v okamžiku nákupu přesně informován, kdy bude naskladněno, a termín prodejce bez mrknutí oka dodržel. Kdyby takhle fungovalo všechno, nastal by ráj na světě.
| 23.3.2014 10:50
+ Je v Praze
- žádné

Vše v naprostém pořádku.
| 22.3.2014 19:42
PROTOŽE MĚ ZAUJALO ZBOŽÍ V TOMTO OBOCHDĚ.SPOKOJENOST BRZKÉ VYŘÍZENÍ OBĚDNÁVKY .SAMOZŘEJMĚ BYCH HO OSTATNÍM DOPORUČILA.
| 22.3.2014 10:55
+ Nízké ceny
+ rychlost vyřízení
+ ochotný prodejce
+ osobní převzetí
- nic

| 19.3.2014 10:03
+ Obchod nabídl zboží, které jsem poptával za cenu, kterou jsem byl ochoten akceptovat.
- nic

Vše fungovalo jak má, doporučuji.
| 16.3.2014 19:51
+ vyzvednutí zboží v kamenném obchobě

doporučuji, vstřícné jednání
| 13.3.2014 12:08
+ rychlost,dobrý ceny

| 7.3.2014 19:27
+ Dobré ceny, rychlé dodací lhůty.

| 7.3.2014 17:48
Děkuji za možnost hodnotit nákup, ale bohužel nemam jaký, protože mi dosud zboží nedorazilo, objednala jsem 25.2., ač zboží bylo skladem 26.2. přišel e-mail že bude expedováno v příštím týdnu. Ten (pracovní) nyní skončil a zboží stále nemám, na e-mail napsaný do obchodu nikdo nereagoval.
| 1.3.2014 17:48
+ Kamenný obchod,a internet.stránky ,cena ochota
- nemá

osobní odběr v Praze ,cena, mám samé kladné zkušenosti .Doporučuji
| 26.2.2014 10:47
Zboží bylo vyprodáno, může se to stát. Prodejna rychle reagovala. Nechtěl jsem čekat měsíc, a proto jsem objednávku zrušil.
| 25.2.2014 17:11
+ Široká nabídka zboží
- Trochu nepřehledné vyhledávání

Tento obchod doporučuji
| 25.2.2014 09:33
+ Nasel jsem co jsem chtel (zbozi neprodaji jinak)

| 23.2.2014 11:32
+ Vše proběhlo na výbornou
- Nezjistil jsem žádné

Doporučuji
| 18.2.2014 16:42
+ Jako jiné.
- Nelze platit kartou, nemá parkoviště pro klienty, ne úplně erudovaný servis.

Viz výše, výslovně jsem uvedl na co zboží potřebuji, pro původně zvažovaný účel však bylo nepoužitelné.
| 16.2.2014 16:17
+ rychlost spolehlivost

vřele doporučuji
| 14.2.2014 11:09
+ Komunikativnost,rychlost.

| 12.2.2014 16:28
+ Ochota vyhovět

Ano nakupujte v klidu
| 11.2.2014 11:27
+ rychlost, cena

| 8.2.2014 12:17
+ pohodlnost

uměla hmota,která kryje hliníkový nosník byla poškozena/1x1 cm vyštípnuta/ Zboží nevracím,protože jej potřebuji okamžitě použít.Pokud by se nestalo toto poškození, byla bych spokojena.
| 2.2.2014 19:48
Zboží, které jsem si objednal nebylo skladem. Po objednávce mi to bylo mailem sděleno. Zároveň jsem byl informován, že po naskladnění bude zboží odesláno. Škoda, že mi datum odeslání nikdo nesdělil, ačkoli mi to bylo v mailu slíbeno.
| 13.1.2014 13:02
+ Rychlost,ceny.
- Nema parkoviste pred obchodem

Spolehlivy
| 3.1.2014 14:54
+ Osobní odběr
+ Cena
+ Rady na instalaci
- Vyobrazení některých produktů

Začnu negativem a to že na webu není zobrazeno zboží (v mém případě ofuky předních oken) pro daný typ vozu, ale po otevření několika různých produktů na webu se zobrazí vždy stejné obrázky. Kdo pak si má být jist že tenhle ofuk jak je uvedeno v titulku je na to dané auto a tenhle je na jiné (na druhou stranu chápu že udělat fotku každého vozu s ofuky by byla trošku složitější práce). A teď k pozitivům překvapení pro mě bylo že když jsem objednal zboží (bylo uvedeno že je u výrobce a dodání xy dní) bylo za kratší než poloviční dobu o prodejce a ten mě informoval o připravenosti zboží jak mailem tak i telefonicky. Další věc která mě překvapila byl samotný kontakt s prodejcem který mi vysvětlil jak nainstalovat dané ofuky na vůz.
| 27.12.2013 16:26
Doporučuji
| 20.12.2013 17:03
+ Požadované zboží v dostatečném sortimentu
- Malé plochy k prezentaci zboží, chaotický dojem, problém parkování

Dost dobrý vzhledem ke konkurenci
| 19.12.2013 23:08
Rozšířil bych universální doplňky. Auto žárovky OSRAM, Philips
| 19.12.2013 16:03
+ komunikace
+ rychle dodané zboží

Výborná komunikace. Chtěl jsem změnit druh dodání na osobní vyzvednutí a vše proběhlo OK. Dokonce mi pán zavolal, že zboží je připraveno k vyzvednutí. Doporučuji!!!
| 18.12.2013 12:53
+ velký výběr zboží
+ komunikace ze strany obchodu
+ rychlá příprava
+ ceny
- nevím o žádné

Nakupovala jsem poprvé a byla jsem opravdu moc spokojená. Ceny ideální, velmi příjemná obsluha, perfektní komunikace. Vše se dalo rychle vyřešit, opravdu mohu doporučit.
| 17.11.2013 15:53
- Některé nabízené zboží není na skladě.

| 15.11.2013 11:30
+ přehledný výběr zboží
+ vybrané zboží bylo za přijatelnou cenu

snadný výběr zboží, rychlé vyřízení, dobrá komunikace, doporučuji obchod i ostatním
| 15.11.2013 09:46
+ Rychlost a spolehlivost

Doporučuji všem!!!!!
| 2.11.2013 10:42
+ Našla jsem co jsem potřebovala, cena a dodání supr a hlavně naprosto výborná komunikace :-)

Hledala jsem něco, a našla pouze zde. Spokojenost jak s cenou, dodáním, tak i s komunikací. Doporučuji, byla jsem naprosto spokojená.
| 8.10.2013 14:47
+ velký výběr zboží
+ super ceny
+ ochotní projejci
+ v zásilce dárek, který mně potěšil

DOPORUČUJI, příště budu nakupovat opět v tomto obchodě. Maximální spokojenost. Děkuji Vám za obchod :)
| 3.10.2013 12:36
+ Rychlé dodání, zboží skladem
- Nenašla jsem žádné

Doporučuji zde nakupovat
| 30.9.2013 08:45
+ Cenově nejlepší nabidka
- Nedá se platit kartou

Vše O.K.
| 17.9.2013 10:37
Rychlé, spolehlivé jednání.
| 8.9.2013 13:33
+ dobra cena za kvalitni vyrobek
+ osobni vyzvednuti v Praze

Zbozi mozno vyzkouset ve voze, pripadne vymenit za jiny rozmer. Dodane koberce i vana do kufru pasovali naprosto presne. Vyrobce z CR a Polska. Kvalitni nesizene zbozi.
| 5.9.2013 20:04
+ rychlost vyřízení objednávky, vstřícnost personálu

vřele doporučuji
| 5.9.2013 10:23
+ Rychlost a cena
+ Už jsem zde nakupoval
- Zatím o nich nevím

Jsem spokojen Vřele doporučuji
| 23.8.2013 08:09
+ flexibilita a ochota
- neznám

dobrý intern. obchod
| 22.7.2013 22:19
+ spolehlivost

slušné ceny, dostupnost zboží skvělá komunikace, doporučuji ostatním,nenašel jsem žádná negativa.
| 15.7.2013 07:42
+ rychlá dostupnost zboží
- žádné

Obchod mohu doporučit, dobré a rychlé jednání.
| 9.7.2013 09:03
+ možnost vyzvednutí na zvolené poště na dobírku, což každý obchod neumožňuje

rozumná cena (včetně doprovodných nákladů) přijatelný termín dodání
| 2.7.2013 11:30
+ Prehlednost, ochota, profesionalita
- Nenalezl jsem nic

Vsem vrele doporucuji